Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Casio és Ricoh fényképezőgépek képes leírás - Fényképezőgép.tlap.hu
részletek »

Casio és Ricoh fényképezőgépek - Fényképezőgép.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fenykepezogep.tlap.hu » Casio és Ricoh fényképezőgépek
Keresés
Találatok száma - 8 db
Casio - Exilim sorozat

Casio - Exilim sorozat

Ön nap mint nap felelősségteljesen éli az életét; dolgozik, tanul, gyermeket nevel, vagy éppen szórakozik, élvezi a szűkre szabott szabadidejének perceit. Különböző szituációkban és helyszíneken kerül kapcsolatba más- és más emberekkel. Azután jön egy újabb nap, új eseményekkel. Ez maga az élet.

Casio Europe

Casio Europe

The Casio Philosophy. Casio's corporate creed is 'creativity and contribution.' It expresses the company's commitment to contributing to society by offering the kind of original, useful products that only Casio can.

Casio Exilim Pro EX-F1 -A leggyorsabb fényképezőgép

Casio Exilim Pro EX-F1 -A leggyorsabb fényképezőgép

A Casio mindenki számára elérhetővé tette az ultragyors fényképezőgépet, ami megmutatja a mozgás közben szem számára láthatatlan részleteket is. 2008 Májustól nálunk is kapható a világ leggyorsabb bridge kategóriájú digitális fényképezőgépe, a Casio Exilim Pro EX-F1.

Casio fényképezőgép, hibrid GPS-el

Casio fényképezőgép, hibrid GPS-el

Hibrid GPS-el felszerelt prototípust mutatott be a Casio! Megoldódhat a GPS-el kapcsolatos legnagyobb probléma? Noha nem a tükörreflexes világhoz kapcsolódik a hír, korszakalkotónak mondható mivolta miatt most teszünk egy kis kitérőt. Nagy valószínűséggel hasonló, vagy tökéletesített megoldás szinte biztos, hogy nem csak a DSLR világban, de a PDA-kban, mobiltelefonokban, okostelefonokban is visszaköszön majd. De miről is van szó?

Papírvékony Casio fényképezőgép

Papírvékony Casio fényképezőgép

Szinte észrevétlenül hordozható digitális fényképezőgépet kínál a Casio, az Exilim EX-S500 vastagsága alig 14 mm. Az 5 megapixeles maximális felbontással büszkélkedő ultrakompakt géppel maximálisan 2560x1920 pixeles fotók készíthetők, de választható a hagyományos 3:2 oldalarány is, így 2560x1712 fényképeket kapunk.

Ricoh Caplio GX8 - a végletek masinája

Ricoh Caplio GX8 - a végletek masinája

2005 nyár elején debütált, 8 megapixeles Ricoh Caplio GX8 digitális fényképező vegyes érzelmeket váltott ki tesztelőnkből. Az elegáns fekete külsejű kompakt gép a piac egyik legegyedibb és leggyorsabb masinája, melynek előnyeit néhány kisebb hiba árnyalja be.

Ricoh Magyarország

Ricoh Magyarország

A Rico-Tec Kft 1992-ben alakult, a RICOH márka Bács-Kiskun megyei képviseleteként. 2006 óta a RICOH teljeskörű termékkínálata mellett - ügyfeleink igényeinek minél magasabb fokú kielégitése érdekében - a SAMSUNG illetve a XEROX irodatechnikai berendezései is megtalálhatóak kínálatunkban.

Strapabíró fényképezőgép Ricoh G600

Strapabíró fényképezőgép Ricoh G600

A Ricoh már eddig is ismert volt egyedi képességekkel bíró fényképezőgépeiről, a most bejelentett víz és porálló G600 ezt a sort folytatja. A kirándulásokra és egyéb, szabadban végezhető tevékenységekre készült G600 különleges képessége első pillantásra látható: robosztus vázát gumiborítás öleli körbe, így másfél méterről is leejthető bármilyen probléma nélkül.

Tuti menü