Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Olympus fényképezőgépek képes leírás - Fényképezőgép.tlap.hu
részletek »

Olympus fényképezőgépek - Fényképezőgép.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fenykepezogep.tlap.hu » Olympus fényképezőgépek
Keresés
Találatok száma - 5 db
Olympus C-860L digitális fényképezögép

Olympus C-860L digitális fényképezögép

Miért írunk éppen az Olympus C-860L-röl? A mai napig kapható a 800-as sorozat némelyik modellje és az apróhirdetések rovataiban is sok kamerát találni, elfogadható áron. Mind tervezésében, mind optikai és kép minöségében egy kíváló belépö gép a digitális fényképezés világába.

Olympus FE-sorozat, mju család és a ľ Tough-3000

Olympus FE-sorozat, mju család és a ľ Tough-3000

Az Olympus sem maradt el a konkurens cégektől ezúttal sem, új fényképezőgépeit nemrég jelentette be. Ezúttal a frissítés a kompakt kategóriára korlátozódott. Az FE-sorozatról, a mju családról és a kakukktojás: µ Tough-3000-ról olvashatunk.

Olympus Fényképezőgépek

Olympus Fényképezőgépek

Olympus cserélhető objektíves digitális fényképezőgép, digitális fényképezőgép a FotoMarket kínálatában! E-P1 PEN + 17mm, E-P1 PEN ezüst + 14-42mm ezüst, E-P1 PEN ezüst + 14-42mm fekete, E-P1 PEN ezüst + 17mm + 14-42mm, E-P1 PEN fehér + 14-42mm ezüst és kiegészítők kedvezménnyel!

Olympus Magyarország

Olympus Magyarország

Olympus - Ha remek eredményekre és elegáns készülékre vágyik, ha ambiciózus, kreatív fotós, és egyszerűen használható digitális fényképezőgépet szeretne, itt megtalálja, amit keres. Nézzen körül termékeink között!

Ütésálló Olympus fényképezőgépek

Ütésálló Olympus fényképezőgépek

Ütésálló Olympus fényképezőgépek - Tough 8010 és Tough-6020. Az Olympus két új megerősített kompakt fényképezőgép modellt is bemutatott, melyek a meglehetősen zord körülmények közt, akár víz alatt és fagyban is képesek működni...

Tuti menü