Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Samsung fényképezőgépek képes leírás - Fényképezőgép.tlap.hu
részletek »

Samsung fényképezőgépek - Fényképezőgép.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fenykepezogep.tlap.hu » Samsung fényképezőgépek
Keresés
Találatok száma - 6 db
Arcfelismerő fényképezőgép

Arcfelismerő fényképezőgép

A Samsung új fényképezőgépet jelentett be, méghozzá az ST550 névre hallgató darabot, mely szó szerint képbe helyezi a fotóst. Az új Samsung modell legnagyobb érdekessége ugyanis a két LCD kijelző, egyet a megszokott helyen, a gép hátulján találunk, egyet pedig az elején, mely önarckép készítésénél a fotós felé néz.

Egy vízálló és egy gumírozott Samsung fényképezőgép

Egy vízálló és egy gumírozott Samsung fényképezőgép

Samsung WP10: A Samsung WP10 ultrakompakt, rejtett (prizmás) optikás fényképezőgép, mely mindössze 2 cm vastag. A fényképezőgépet vízálló tulajdonsággal is felvértezték, amely 3 méter mélységig biztosítja a gép védelmét. Samsung SL605: A Samsung SL605 nehéz terepre készült, külső gumi borítása és gombjai körüli tömítései leejtés és por elleni védelmet nyújt, míg az Anti-scratch Mask bevonat a karcoktól óvja a gép burkolatát.

Fényképezőgép vakoknak ?

Fényképezőgép vakoknak ?

Három IDEA (International Design Excellence)-díjat nyert a Samsung az innovatív formatervezésű termékeivel. A többi között a vakok, gyengén látók számára készült fényképezőgéppel (a képen), egy szupervékony kamerával, amellyel a videofelvételek azonnal szerkeszthetők és így a régi polaroid-gépnél megismert azonnali élményt kapja a felhasználó, illetve a lakkfekete nyomtatóival, az SCX - 4500 és az ML- 1630 készülékekkel.

Minőségi Galaxy s3 szilikon tok rendelés

Minőségi Galaxy s3 szilikon tok rendelés

Miért elengedhetetlen egy Samsung Galaxy S3 szilikon mobiltelefon tok? Imádott telefonunk könnyen karcolódik és a kerete is sérülékeny. A mai villámgyors világban szinte nincs is olyan, aki ne ejtette volna ki kezéből a telefonját. Sokszor nagyon rossz helyre esik a mobiltelefon és a kijelzője rettenetesen karcossá válik. Nagyobb esés után sajnos össze is törik. A kijelző javítása pedig drága dolog. Mindemellett akár hetekre is nélkülözni kell a már megkedvelt telefont. Amúgy ezektől könnyen megszabadulhatunk. Elég egy pár ezer forintos telefonvédő tokot vásárolni. A legtöbb tokhoz kijelző védő fólia jár ajándékba. Részletek a honlapon.

Samsung Magyarország

Samsung Magyarország

Felvételek, melyeken Ön mindig jól mutat. Könnyen kezelhető menürendszer, átlátható kezelőfelület és automatikus beállítások segítik Önt abban, hogy kihozza magából a legjobb fotóst bármilyen körülmények között.

Samsung WB500 digitális fényképezőgép teszt

Samsung WB500 digitális fényképezőgép teszt

A nálunk járt Samsung WB500 elsősorban mindennapi használatra és utazásra szánt gépek sorába tartozik. A készülék tulajdonságai közül a 24 mm-es nagylátószög lehetőségét, a 10×-es zoomátfogású Schneider-Kreuznach optikát, a HD videó felvételi képességet és a nagyon kedvező árat emelhetjük ki elsősorban.

Tuti menü